Kabul Et’i seçerek, bu beyanı okuduğunuzu ve anladığınızı kabul etmiş olursunuz. Oldukça küçük boyuta sahip olan bu Windows 10 kurulumu dosyası indikten sonra basit bir şekilde çift tıklayarak bu dosyayı çalıştırıyoruz. Karşımıza çıkan kullanım şartlarını ve bilgilendirmeleri kabul ettikten sonra bir sonraki adıma geçiyoruz. Merhaba Hanifi, senin için bu hatayı biraz araştırdım ve bu hata genellikle lisans sorunları veya gücenlleme sorunlarından kaynaklanıyormuş.

  • KMS serverına başarıyla bağlandığınızda aşağıdaki mesajı alacaksınız.
  • Böylece çok kısa sürede etkinleştirerek keyifli vakit geçirebilirsiniz.
  • Önemli bilgi ayarları ve bildirimler tek bir alanda bulunur.

Rica ederim, kesinlikle bedava varken ücretliye ne gerek var.. İyi niyetiniz için ve de detaylı görsel anlatımınız için teşekkür ederim. Yöntemi sanal makinede uyguladım, uygulamanın ardından sonraki ilk dakikalarda çalışıyor. Ertesi gün de çalışmaya devam ederse tekrar yorum yazacağım. Windows 10 etkinleştirme işleminin tamamlanması için son olarak komut isteminde “slmgr /ato” komutunu çalıştırmamız gerekmekte. Bu koduda doğru bir şekilde çalıştırdıktan sonra aşağıdaki mesajı alacaksınız ve Windows’unuz artık kullanıma hazır hale gelecek 1win.

Intel Arc: Çift Monitörde Yüksek Güç Tüketim Sorunları Çözülüyor

Geniş depolama alanıyla birçok uygulama yükleyebilir, fotoğraf albümü oluşturabilirsiniz. Şifreleme, oturum açma gibi özelliklere sahip olan Windows 10 Pro anahtar dosyalarınızı, belgelerinizi ve birçok uygulamanızı rahatlıkla kullanmanızı sağlar. Verileri şifreleyip güvenliğinizi artırabilirsiniz. Yolculuk sırasında bile masaüstünüzü bağlayabilir ve oturum açabilirsiniz. İstediğiniz uygulamaya kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

  • Eğer halen daha hata almaya devam ediyorsan farklı lisans kodlarını kullanarak tekrar denemelisin.
  • Merhaba şuan da dediğiniz yöntem ile w10’u etkinleştirebildim fakat bir sorum vardı.
  • Hayatın birçok alanında kullanılan bilgisayarlar, gün geçtikçe yaşamı kolaylaştırmada önemli rol oynar.
  • Ürünler, çizmek ve yazmak isteyen müşterilerine uygun dijital kalem özelliğine de sahiptir.
  • Bunlara ek olarak müzik dinleyebilir, ilginizi çeken videoları seyredebilirsiniz.

Halil Bey bundan 5-6 sene önce indirdiğim bir programdan virüs bulaştı bilgisayarıma. Birçok fotoğraf ve video dosyam shadow uzantılı oldu. Bu tarz fidye virüslerinin çözümü bulunuyor normalde ama benimkinin çözümü bulunmadı daha. Öğretmenim öğrencilerimle çektiğim fotoğraflar vardı.

Windows 1.0

Trendyol’dan ihtiyacınıza veya ilginize göre olan ürünleri filtreleme ve sıralama özelliğiyle sınırlandırdıktan sonra seçiminizi yapabilirsiniz. Siparişinizi oluşturabilir ve satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Küreselleşen dünyada teknolojinin insan hayatındaki yeri ve önemi günden güne artmaya devam eder. Bu sayede elektronik cihazların evlerdeki ve iş yerlerindeki rolü de artar. Bilgisayarlar ilkokul, ortaokul ya da lise düzeyinde öğrenim gören öğrenciler için de benzer şekilde zaruri bir ihtiyaçtır. Özellikle üniversite öğrencileri okudukları bölüm her ne olursa olsun, öğrenim gördükleri süre boyunca bir bilgisayara ihtiyaç duyarlar .

1win

Ürünler, çizmek ve yazmak isteyen müşterilerine uygun dijital kalem özelliğine de sahiptir. Cihazlarda yazılım programına ait olan ve benzersiz sayısal kod barındıran Windows 10 Pro key bulunur. Bu özellik sayesinde ürünlerin yasal olduğunu anlayabilirsiniz. Cihazınızı tehlikeli uygulamalardan, sitelerden ve dosyalardan koruyan sistem ve tarayıcı denetim özelliği sayesinde güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Yeni teknolojiyle birlikte eşsiz bir şekilde üretilen bu sistem, müşterilerin beğenisini kazanmayı başarır. Ayrıca bu ürünler, kötü amaçlı yazılım uygulamalarının ve yasal olmayan işletim sistemlerinin yüklenmesini engeller.

Bu makalede ki adımları uyguladınız ve tekrar lisans’ı kaldırmak mı istiyorsunuz ?

Masaüstü, dizüstü ve tabletler için geliştirilen Windows 10 Pro orijinal, eşsiz tasarımı ve yeni teknolojiye uygun özellikleriyle müşterilerin beğenisini kazanır. İstediğiniz dosya ve uygulamalara başlat menüsüyle kolayca ulaşabilirsiniz. Saat, takvim ve hava durumu da başlat menüsünde bulunur.

  • Windows 10 Pro ürün anahtarı ile bilgisayarınıza format atmadan kullanım sağlayabilirsiniz.
  • Microsoft’un resmi indirme sayfasına ulaştıktan sonra sayfanın ortasında “Download tool now” butonunu göreceksiniz.
  • Buradaki tek zorunluluk ise orijinal bir Windows 7 veya Windows 8 işletim sistemine sahip olmanız.
  • Ayrıca, internete hızlı ulaşabilme imkanıyla oldukça popüler bir hale gelir.
  • Ertesi gün de çalışmaya devam ederse tekrar yorum yazacağım.

Yüksek kare hızları ve çözünürlüğüyle keyifli vakit geçirmenize olanak sağlar. Yüksek hıza sahip Windows 10 Pro bilgisayar ile istediğiniz yerden internete kolayca bağlanabilirsiniz. Bunun yanı sıra yoldayken bile erişim kolaylığı sağlar. Güvenlik özellikleriyle verilerinizi koruyabilir, şifre koyabilirsiniz.

Windows 10 Pro Trendyol’da

Windows 10 Pro, bu cihazlarda sıklık kullanılan işletim sistemlerinin başında gelir. Güvenlik özellikleriyle öne çıkan Windows 10 Pro’nun genel özellikleri şu şekildedir Yüksek hızlı performansa sahiptir. Ürünlerin yasal olduğunu anlayabilir ve keyifli bir şekilde kullanabilirsiniz. Cihazınızı tehlikeli uygulamalardan, sitelerden ve dosyalardan koruyan sistem ve tarayıcı denetim özelliği vardır.

Windows 10 Pro 128 bit işlemciye sahip olmasa da 64 bitle yeterli performansı sergiler. Windows 10 pro işletim sistemi eşsiz hızı, güvenilirliği ve birçok alternatif özelliği ile günümüz teknolojisine yön verir. Yüz tanıma, PIN kullanımı ve parmaz izi olduğundan oldukça güvenlidir. Ergonomik tasarımı sayesinde uzun saatler çalışmanız gerektiğinde bile yüksek derecede konfor sağlar. Sevdiğiniz bir dizi ya da filmi izleyebilir ya da oyun oynayabilirsiniz.

Ücretsiz Windows 10 yükseltmesi nasıl yapılır?

Bu sistem, güvenlik ve gizliliğinizin korunmasına önem verir. Cihazınızı tehlikeli sitelerden ve dosyalardan koruyan uygulama ve tarayıcı denetim özelliği sayesinde güvenli bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. Bu sistem, cihazı başka bir cihazla sorunsuz bir şekilde eşleştirebilecek şekilde tasarlanır. Ailenizle ve arkadaşlarınızla sorunsuz bir şekilde rahatça yazışabilir veya konuşabilirsiniz. Müşterilerin ihtiyaç ve ilgisine uygun üretilen bu sistem harika yenilikleri bir araya getirir.

  • Dijital uygulama sayesinde not alabilir, takvim ve saat bilgilerine kolaylıkla bakabilirsiniz.
  • Windows 10 Pro fiyat aralıklarıyla da bütçenize uygun seçenekler sunar.
  • Ayrıca, cihazınızı daha hızlı bir şekilde kullanmanıza yardımcı olur.
  • Ofiste kullandığım 5 yıllık Ryzen X bilgisayarım Windows 11’in işlemci gereksinimini karşılamıyor.

İstediğiniz uygulamaları arama motorundan kolaylıkla bulabilirsiniz. Microsoft, geliştirilen birçok yeni özellikleri ve uygulamaları sizin beğeninize sunar. Ayrıca ürünler güvenlik kontrolü, oyun modu ve gece ışığı gibi özellikleriyle konforlu vakit geçirmenize olanak sağlar. Müşterilerin ihtiyaç ve ilgisine uygun olarak üretilen bu sistem harika yenilikleri bir araya getirir.

Windows 10 Ürün, Lisans Anahtarı Ürünleri Trendyol’da!

Ayrıca, kötü amaçlı dosyalara karşı korunmanıza yardımcı olmakla beraber virüs tehditlerini önleyici uygulamalar içerir. Birçok farklı sekmeyi aynı anda ekranda tutan özelliğiyle ilgilendiğiniz işinizde size kolaylık sağlar. İstediğiniz sekmeleri seçebilir ve yalnızca bu sekmelerle ilgilenebilirsiniz. Önemli bilgi ayarları ve bildirimler tek bir alanda bulunur. Ayrıca bu sistemde virüs tehditlerine ve dikkat dağıtan dosyalara karşı engelleyici özellik bulunur.

  • Hiçbir yaş kesimi ayırt etmeksizin üretilen bu cihazlar geniş depolama alanı, yüksek performansa sahip işlemcisi ve eşsiz yazılımıyla müşterilerin beğenisine sunulur.
  • Windows 10’un hâlâ problemleri olsa da Microsoft’un Windows 7 üzerindeki tüm desteği çekmesiyle beraber, Windows 10 birçok kullanıcı için bir tercih hâline gelmeye başladı.
  • Windows 11 ’i yüklemeye devam ederseniz, bilgisayarınız artık desteklenmez ve güncelleştirmeleri alma hakkına sahip olamaz.

Ayrıca, müşterilerin yorumlarını okuyup gerçek deneyimlerine de kolayca ulaşabilirsiniz. Microsoft’un kendini yenileyerek her sene geliştirdiği kaliteli seçeneklere Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Hem üretkenliği hem de enerji verimliliğini ön planda tutan Windows 10 Pro özellikleri ile öne çıkar. Oldukça gelişmiş işlemcilere sahip bu sistem geniş depolama alanına ve yüksek hızlı belleğe sahiptir.

Eşsiz Tasarımıyla Windows 10 Pro

Her evin olmazsa olmazı haline gelen bilgisayarlar, gelişen teknolojiyle birlikte yeni sürümleri de beraberinde getirir. Microsoft tarafından üretilen bu işletim sistemi oldukça hızlıdır. Eşsiz sürümü ve yazılımıyla dikkatleri üzerine çeker. İnsanlar, bilgisayarlarının hızlı ve hafızasının yeterince fazla olmasına oldukça dikkat ederler. Bu yüzden eğitim, bilimsel araştırma ve fotoğraflarınızı saklamak için kaliteli ve hafızası yüksek bilgisayarlar tercih edebilirsiniz. İnsanlar bilgisayar tercih ederken hafıza, hızlılık ve kalite gibi özelliklerin yanı sıra sürüme de bakarlar.

  • Yüksek performans ve yeni teknolojiyle üretilen bu sistem bu sorunları engeller.
  • Komut istemini yönetici olarak çalıştırdıktan sonra, seçmiş olduğunuz lisans anahtarını “slmgr /ipk” komutunun sonuna ekleyin.
  • Windows 10 pro işletim sistemi eşsiz hızı, güvenilirliği ve birçok alternatif özelliği ile günümüz teknolojisine yön verir.
  • Windows 11’in bu bilgisayara yüklenmesi önerilmez ve uyumluluk sorunlarına neden olabilir.
  • Bu işlem biraz uzun sürecektir ve birkaç kere bilgisayarınız otomatik olarak yeniden başlatılacaktır.

Sistem, üstün performansın yanı sıra yüksek güvenilirliğiyle de dikkatleri çeker. Dayanıklı yapısı ve pil tasarrufu sayesinde daha keyifli vakit geçirmenize yardımcı olur. Sistem, yeni teknolojilerle zarif tasarımları bir arada buluşturan uygulamalarıyla hem ihtiyacınıza hem de zevkinize hitap eder. Yeni teknolojiyle birlikte eşsiz bir şekilde üretilen bu işletim sistemi, müşterilerin beğenisini kazanmayı başarır. Ayrıca bu ürünler, kötü amaçlı yazılımların ve yasal olmayan uygulamaların yüklenmesini engeller.

Yüksek Güvenilirliğiyle Windows 10 Pro

Bilirsiniz ki bu tarz konuların bilgisayar üzerinde çok risk taşıyor. Merhaba ben yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ama Windows fiyatlarını görünce açıkçası moralim bozuldu. Öğrenciyim de ama yine de çözemedim lisans işini. Anlaşılan KMS yazılımlarını kullanmaktaki tek riskin indirilen exe dosyasıyla bulaşabilecek virüsler olduğunu zannediyorsunuz. Msguides tam anlamıyla bir kapalı kutu, kime ait olduğu, bağlanan bilgisayarlara ve topladığı verilere ne yaptığı asla bilinmiyor. Siz 3 senedir kullanırken bütün verilerinizin başkalarının eline geçmiş olması mümkün.

  • Oyunları kaydedip arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Bu özellikle cihazınızdaki parlaklığı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
  • Eşsiz sürümü ve yazılımıyla dikkatleri üzerine çeker.
  • 3-) Bilgisayarını yeniden başlat ve sorunun çözüldüğüne emin ol.

Lisans keyi girme işlemi yaptıktan sonra “slmgr /skms kms8.msguides.com” komutunu çalıştırarak KMS serverımıza bağlanmamız gerekiyor. KMS serverına başarıyla bağlandığınızda aşağıdaki mesajı alacaksınız. Kabul Et dedikten sonra kurulum size bir özet gösterecek. Burada Türkçe Windows 10 üstüne Türkçe Windows 11 yükseltme yaptığımız için her şeyin korunduğunu görebilirsiniz. Burada eğer temiz bir yükseltme istiyorsanız Saklanacakları değiştir diyerek istediğiniz seçeneği seçebilirsiniz.